Webinaari 4.9: Kohti tulevaisuuden digikaavaa - Maankäyttöpäätökset & Kuntapilotti

30.8.2018

Webinaarisyksy pyöräytetään käyntiin tiistaina 4.9. tuttuun tapaan klo 10.30. Kuulemme, mitä Maankäyttöpäätökset-hankkeeseen kuuluu ja miten kesällä 2018 alkanut Kuntapilotti-projekti lähtee etenemään.

Maankäyttöpäätökset-hankkeessa tähdätään kaavoitusjärjestelmän digitalisaatioon. Kesällä 2018 digiloikkaa lähdettiin vauhdittamaan konkreettisesti Kuntapilotti-projektin myötä. Vuoden kestävän pilotin aikana hahmotellaan asemakaavan tietomallia, uudenlaista kaavan pohjakarttakonseptia sekä tulevaisuuden suunnittelujärjestelmää yhdessä kumppanuuskuntien ja järjestelmätoimittajien kanssa. 

Miten Kuntapilotti etenee? Mitä muuta Maankäyttöpäätökset-hankkeeseen kuuluu?
 
Tervetuloa mukaan webinaariin tiistaina 4.9. klo 10.30–11.00! Projektipäällikkö Satu Taskinen ja projektiasiantuntija Topi Tjukanov ympäristöministeriöstä kertovat hankkeen ajankohtaiset kuulumiset ja seuraavat askeleet. Syvennymme etenkin Kuntapilotti-projektiin, jonka tavoitteita meille valottaa Anssi Savisalo Sitowiselta. Kuulet myös, miten voit päästä mukaan hankkeen tukijoukkoihin oppimaan yhdessä uusista toimintatavoista.

Avoin kohtaamispaikka kaikille aiheesta kiinnostuneille

Pääset mukaan webinaariin Skype/Lync-yhteyden avulla. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita, vaan mukaan pääset klikkaamalla linkkiä, joka avautuu tapahtumakalenteriin webinaaria edeltävänä päivänä. Linkin löydät myös Paikkatietoalusta-hankkeen Twitteristä ja Facebookista. Webinaariin ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, ja aikaa varataan myös kysymyksille ja keskustelulle. 

Webinaarin asiaosuus tallennetaan ja julkaistaan YouTubessa videokoosteina. Jos et siis pääse paikalle, voit tutustua tallenteisiin jälkikäteen. Keskustelua ei tallenneta.

Syksyn koko webinaariohjelmisito löytyy osoitteesta paikkatietoalusta.fi/webinaarit.